Straf voor Nainggolan? ‘Middenvelder Antwerp spreekt met Gheysens’

Straf voor Nainggolan? ‘Middenvelder Antwerp spreekt met Gheysens’

23-08-2021 08:30 Laatste update: 16:44
43

De nachtelijke uitspattingen van Radja Nainggolan kunnen nog extra gevolgen hebben voor hem. Zijn rijbewijs is hij al even kwijt, het gezichtsverlies is enorm en ook bij Royal Antwerp FC staat hem mogelijk nog een sanctie te wachten.

Nainggolan werd naar verluidt om 4 uur 's nachts tegengehouden door de politie en zou te snel gereden hebben en een positieve ademtest hebben afgelegd. Hij moest zijn rijbewijs meteen afgeven en moet volgens Het Laatste Nieuws maandag op gesprek bij Antwerp.

De club wil eerst de volledige feiten te horen krijgen alvorens het overgaat tot een straf. Zo meldt Het Laatste Nieuws. Toch is het zeker niet ondenkbaar dat de toptransfer van The Great Old het boetekleed moet aantrekken.

Van een sanctie op het veld lijkt er geen sprake. Nainggolan is te belangrijk en moet de club donderdag nog helpen aan de kwalificatie voor de Europa League. Daar wil Nainggolan ook bij helpen. "Radja wenst alleen nog met de voeten te spreken", zegt zijn advocaat. "Als hij donderdag tegen Omonia Nicosia geselecteerd wordt, dan zal hij er staan en met een groot hart strijden om de kwalificatie te realiseren", klinkt het.

Update: Komt er een straf voor Radja Nainggolan? Het Laatste Nieuws laat weten dat de middenvelder vandaag arriveerde op de Bosuil om te trainen en nadien met voorzitter Paul Gheysens te spreken. Het is voorlopig nog niet geweten of er een sportieve sanctie zal worden uitgesproken.