Ondanks terugkeer naar België, geen terugkeer naar Rode Duivels voor Nainggolan

Ondanks terugkeer naar België, geen terugkeer naar Rode Duivels voor Nainggolan

21-08-2021 20:44
12

Radja Nainggolan is terug in ons land en krijgt dus een grote kans om zich weer in de kijker van de nationale ploeg te spelen. Maar zelfs als Nainggolan schittert, zit een terugkeer als Rode Duivel er niet aan te komen onder bondscoach Roberto Martinez.

Het is een publiek geheim dat beide heren niet al te best met elkaar overweg kunnen. Nainggolan besloot daarom ook om te stoppen als international, wat ook betekent dat hij niet terugkeert bij de nationale ploeg. "Hij heeft zelf beslist om te stoppen als international en dat moeten we respecteren", zegt Martinez bij La Dernière Heure.

De bondscoach zal Nainggolan nu wel vaker aan het werk zien bij Antwerp. "Zijn terugkeer op de Belgische velden is wel een uitstekende zaak voor het Belgische voetbal. We zijn altijd verheugd als een Rode Duivel terugkeert en Radja zal een enorme meerwaarde aan Antwerp bieden", aldus Martinez.

De 33-jarige Nainggolan speelde dertig keer voor de Rode Duivels. Zijn laatste interland dateert van 27 maart 2018, een oefeninterland tegen Saudi-Arabië.