OFFICIEEL: Club Brugge zorgt voor unicum door sponsorschap in cryptomunten

OFFICIEEL: Club Brugge zorgt voor unicum door sponsorschap in cryptomunten

20-08-2021 10:22 Laatste update: 10:30
19

Club Brugge heeft een nieuwe sponsor beet. Met het innovatie BLOX stapt Blauw-Zwart een volgende tijdperk binnen en zorgt het (naar eigen zeggen) zelfs voor een primeur in Europa. De kersverse partner is gespecialiseerd in cryptomunten.

Voor de leken onder ons: cryptomunten zijn een soort digitaal geld waarmee gehandeld kan worden. BLOX kent er alles van. Dat is een app voor de smartphone dat  een onderdeel vormt van BTC Direct, een Nederlands bedrijf. Met BLOX kan je op een eenvoudige manier crypto's opkopen en weer verkopen, zonder dat je een ervaringsdeskundige hoort te zijn. Club gaf alvast zelf het goede voorbeeld en rondde de transactie volledig af in ... cryptomunten.

BLOX gaat nu dus een sponsorschap aan met Club Brugge. Meer bepaald zal het op de mouw prijken van de truitjes van Blauw-Zwart. Daarmee gaat de Belgische landskampioen een revolutionaire overeenkomst aan, klinkt het trots op de website. Volgens Club is het namelijk de eerste keer dat een club uit de Champions League zo'n deal sluit.