Marseille heeft revanche beet: 'Ugbo gelastte medische testen bij KRC Genk af'

Marseille heeft revanche beet: 'Ugbo gelastte medische testen bij KRC Genk af'

18-08-2021 21:30 Laatste update: 22:49
23

KRC Genk grijpt mogelijk naast Iké Ugbo, althans als het van Olympique Marseille afhangt. De Franse club kaapte woensdag de transfer weg voor de neus van de Limburgers.

We gaan even terug naar oktober vorig jaar. Joakim Maehle staat op een zucht van een transfer naar Marseille, tot Genk even voor de deadline afhaakt. Maehle en Marseille zijn niet te spreken. De rechtsachter vertrekt in de winterperiode naar Atalanta, de Fransmannen blijven achter.

Terug naar het heden: KRC Genk leek Ugbo van Chelsea vandaag binnen te lijven, medische testen stonden gepland. De plannen veranderen echter toen Ugbo plots interesse kreeg van Marseille. Marseille biedt naar verluidt één à anderhalf miljoen euro meer dan KRC Genk.

Toen de ex-Cercle Brugge spits dit hoorde, blies hij in samenspraak met Chelsea FC de medische testen af, dat melden enkele Franse journalisten. Hij wil nadenken over de juiste weg. Volgens Franse media vindt hij Marseille interessanter, en indien Genk haar bod niet aanscherpt, lijkt ook Chelsea voor die keuze te vallen.


‘KRC Genk zou officieel niet op de hoogte zijn van de nieuwe wendingen’, meldt Kristof Terreur, journalist voor Het Laatste Nieuws.