'Inter en Chelsea bijna akkoord, Lukaku kan miljoenen verdienen in Engeland'

'Inter en Chelsea bijna akkoord, Lukaku kan miljoenen verdienen in Engeland'

07-08-2021 15:35
27

Niets lijkt een overgang van Romelu Lukaku naar Chelsea nog in de weg te staan. Inter en The Blues staan dicht bij een akkoord en ook Lukaku heeft al een akkoord bereikt met zijn nieuwe en ex-club Chelsea.

Dat melden onder andere de betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio en transfergoeroe Fabrizio Romano. Chelsea had aanvankelijk twee voorstellen klaar voor Lukaku, maar is nu van plan om 115 miljoen euro te betalen voor onze landgenoot. David Zappacosta wordt dan weer niet in ruil aangeboden.

Inter heeft het financieel ook niet al te breed en is bereid om dat bod te accepteren. Daarnaast wil Lukaku ook graag terugkeren naar zijn ex-club en droomclub. Met The Blues heeft hij naar verluidt ook al een persoonlijk akkoord en kan hij er op jaarbasis twaalf miljoen euro gaan verdienen.

Lukaku werd dag op dag, exact tien jaar geleden door Chelsea weggehaald bij RSC Anderlecht. Een groot succes werd dat echter niet, hij kwam amper vijftien keer aan bod voor de Engelse topclub. Na omzwervingen bij Everton, Manchester United en Internazionale kan hij terugkeren.