UPDATE: 'Club Brugge bereikt akkoord over Buchanan, Augsburg doet nog moeilijk'

UPDATE: 'Club Brugge bereikt akkoord over Buchanan, Augsburg doet nog moeilijk'

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 20:31do 05-08-2021 om 20:31

Laatste update: donderdag 5 augustus 2021 om 23:06do 05-08-2021 om 23:06

Club Brugge heeft zich nog bijzonder stil gehouden op de transfermarkt en haalde voorlopig enkel Stanley Nsoki en Tibo Persyn in huis. Daar kan verandering in komen met de komst van Tajon Buchanan, al zal Club Brugge nog niet meteen kunnen rekenen op de vleugelaanvaller.

Eerder klonk het in de Belgische pers dat Buchanan niet langer een optie is voor Club Brugge, maar dat bericht wordt ontkend door het lokale MLS Multiplex. Volgens de Amerikaanse bron heeft Club Brugge zijn komst nog steeds niet heeft opgegeven en is het ook een grote kanshebber op de komst van de Canadees.

Club Brugge en het Duitse SC Freiburg zijn voorlopig de twee ploegen die het meeste interesse tonen in Buchanan. Als er een akkoord wordt gevonden, lijkt zijn overgang echter nog niet voor meteen te zijn. De huidige club van Buchanan, New England Revolution, wil namelijk pas na het MLS-seizoen afscheid nemen van de international. Dat is afgelopen in december.

Buchanan kan alvast goede statistieken voorleggen en was dit seizoen in twaalf partijen goed voor drie doelpunten en drie assists. Voor de nationale ploeg van Canada kwam hij inmiddels negen keer uit en was hij één van de uitblinkers op de Gold Cup.

Update: Volgens de Amerikaanse journalist Tom Bogert zijn Club Brugge en New England Revolution al tot een akkoord gekomen. Blauw-Zwart zou circa zes miljoen euro betalen voor Buchanan. Met de speler moet Club Brugge wel nog een akkoord vinden. Indien de deal rond geraakt, maakt Buchanan het seizoen over de plas wel nog af. Met andere woorden: Buchanan zou pas binnen een paar maanden voor Club Brugge spelen. 

Update: Club Brugge mag dan wel al een akkoord gevonden hebben over de transfer van Buchanan. Rond is de deal nog niet. Augsburg probeert de winger ook in huis te halen en heeft ook al een bod op Buchanan gedaan. Dat weet TSN Sports. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws