UPDATE: 'Club Brugge laat Dost ondanks interesse van Trabzonspor niet vertrekken'

UPDATE: 'Club Brugge laat Dost ondanks interesse van Trabzonspor niet vertrekken'

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 18:16do 05-08-2021 om 18:16

Laatste update: zaterdag 7 augustus 2021 om 15:03za 07-08-2021 om 15:03

Club Brugge haalde afgelopen winter Bas Dost in huis om voor doelpunten te zorgen en trok een echte doelpuntenmaker aan. De Nederlander wist ook te overtuigen en werd kampioen met de Bruggelingen. Nu kan hij echter verhuizen en richting Trabzonspor vertrekken.

De Turkse journalist Onur Nizamoglu van Radyo Gol geeft namelijk aan dat Trabzonspor interesse toont in de spits van Club Brugge. Het heeft bij Blauw-Zwart ook geïnformeerd of men bij Club Brugge Dost wil laten gaan.

De kans lijkt klein dat de landskampioen Dost ook zal laten vertrekken, maar de Nederlander heeft nog maar een contract tot het einde van dit seizoen bij Club Brugge. Het betaalde zelf vier miljoen euro voor de spits, maar zal zijn contract dus moeten verlengen of dreigt hem volgende zomer gratis te zien vertrekken.

De 32-jarige Nederlander kwam voorlopig 25 keer uit voor Club Brugge. Daarin was hij goed voor elf doelpunten en drie assists.

Update: Voor Dost zit er dan toch geen vertrek bij Club Brugge aan te komen. Trabzonspor toont wel interesse, maar volgens Fanatik heeft Blauw-Zwart de Turkse club ook meteen aangegeven dat Dost niet mag vertrekken. De Nederlander zal het seizoen dan ook gewoon eindigen bij de landskampioen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws