L'Équipe: Onana slaat aan het twijfelen, Ajax kan mogelijk naar 6 miljoen fluiten

L'Équipe: Onana slaat aan het twijfelen, Ajax kan mogelijk naar 6 miljoen fluiten

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 19:55di 03-08-2021 om 19:55

Olympique Lyon is lang niet zo zeker meer van de komst van Andre Onana. Volgens L'Équipe heeft de Kameroener van Ajax last gekregen van koudwatervrees en heeft hij nog altijd niet getekend.

Onana leek een paar dagen geleden heel dicht bij een transfer naar Lyon, maar er is een kink in de kabel gekomen. Trainer Peter Bosz heeft zijn zinnen gezet op een hereniging met de 25-jarige doelman, met wie al een mondeling akkoord was bereikt. Maar inmiddels is het optimisme bij Les Gones over een deal flink afgenomen.

Waar eerder Ajax nog de belangrijkste stoorzender voor de Fransen leek, is dat nu Onana zelf. De sluitpost twijfelt over een overstap en overweegt te wachten tot januari. Vanaf dat moment mag Onana met andere clubs onderhandelen, waarna hij in de zomer transfervrij de overstap kan maken. Niet alleen heeft hij dan meer opties, ook kan hij dan een flinke tekenpremie tegemoet zien. Volgens L'Équipe doet Bosz er op de achtergrond alles aan om zijn voormalige pupil te overtuigen.

De Franse sportkrant meldde vrijdag al dat Ajax en Lyon elkaar eindelijk hebben gevonden. De Amsterdammers nemen genoegen met een transfersom van iets minder dan zes miljoen euro.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws