Bolat teleurgesteld: Vanaf tweede doelpunt leken we te gerust

Bolat teleurgesteld: "Vanaf tweede doelpunt leken we te gerust"

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 19:40ma 02-08-2021 om 19:40

Laatste update: maandag 2 augustus 2021 om 19:49ma 02-08-2021 om 19:49

KAA Gent gaf zondag een 2-0 voorsprong in vier minuten tijd weg tegen Beerschot. Gent-doelman Sinan Bolat liet zich na de wedstrijd teleurgesteld uit, zo is te lezen op het webstek van KAA Gent. 

"Na zo'n match vreet je je kas op", begon Bolat. De Gentse doelman liet optekenen dat hij vond dat zijn ploeg vrij zwak aan de wedstrijd begonnen, maar na twintig minuten alsnog de bovenhand namen qua balbezit, doelkansen en goed voetbal. Aan de rust stonden de Buffalo's met 1-0 voor na een doelpunt van Gianni Bruno. Vlak na rust maakte ex-Beerschot-speler Tarik Tissoudali er 2-0 van. "Vanaf dan leken we precies te gerust en op enkele minuten gaven we het weg", aldus een teleurgestelde Bolat. 

Na een nederlaag tegen STVV en het gelijkspel tegen Beerschot heeft Gent 1 punt. Donderdag speelt het in eigen huis tegen het Letste RFS. Daar zullen Bolat en zijn teamgenoten vertrouwen hopen te tanken, want zondag spelen de Buffalo's in Oostende tegen KVO. De Kustboys versloegen KRC Genk op speeldag twee met 3-4. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws