‘Club Brugge heeft akkoord met Collado, maar akkoord Barça lijkt ver weg’

‘Club Brugge heeft akkoord met Collado, maar akkoord Barça lijkt ver weg’

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 11:50zo 01-08-2021 om 11:50

Laatste update: woensdag 4 augustus 2021 om 08:12wo 04-08-2021 om 08:12

Álex Collado lijkt op weg naar ons land. Volgens de Spaanse journalist Fernando Polo wordt het talent van FC Barcelona op eigen verzoek verhuurd aan Club Brugge.

Collado was de voorbije dagen met de A-ploeg van Barcelona op stage in Duitsland. Zondag nam hij afscheid van zijn ploegmaats. Barcelona liet weten dat de 22-jarige rechtsbuiten de toestemming krijgt om gesprekken te gaan voeren over zijn toekomst. 

Bij Mundo Deportivo is men zeker dat de volgende (tijdelijke) bestemming van Collado Club Brugge wordt. De 22-jarige speler wil bij Blauw-Zwart de nodige speelminuten verzamelen en dan terugkeren naar Barcelona. Waar hij alsnog hoopt op de grote doorbraak. 

Collado gaf deze zomer aan enkel bij Barcelona te blijven als hij deel kon uitmaken van de A-ploeg. Ronald Koeman kon hem die garantie niet geven. Daarom kiest hij nu eieren voor zijn geld. Voor Barcelona speelde Collado al twee duels in LaLiga. 

Update: Volgens journalist Tomas Taecke van Het Laatste Nieuws lijkt een transfer van Collado naar Club Brugge ver weg. Blauw-Zwart heeft een akkoord met de speler, maar wil de aanvaller enkel huren mét aankoopoptie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws