‘Transfer Owusu in de maak, geen training en geen Europese selectie’

‘Transfer Owusu in de maak, geen training en geen Europese selectie’

30-07-2021 17:30 Laatste update: 30-07-2021 17:30
21

Elisha Owusu staat in de belangstelling van Bordeaux. De 23-jarige middenvelder van KAA Gent zou op de shortlist staan van de club uit de Ligue 1.

Owusu kwam in 2019 over van het Franse Lyon en tekende een contract van vier seizoenen in Gent. Dat contract loopt nog tot 2023. Wie Owusu wil hebben zal dus met geld over de brug moeten komen.

Volgens journalist Sacha Tavolieri zou Bordeaux alvast geïnteresseerd zijn in de diensten van Owusu. De Franse club wil zijn middenveld versterken en is uitgekomen bij de Gent-speler. Owusu is niet de enigste optie voor Bordeaux, er zouden zo’n vijf tot zes spelers op de shortlist staan.

Voor Owusu zou een overgang naar Bordeaux een nieuw avontuur in Frankrijk betekenen. Eerder speelde hij al wedstrijden in de Ligue 2 voor Sochaux. Voor Lyon kwam hij nooit in actie in de hoogste divisie. De markwaarde van de speler wordt door Transfermarkt op 5,5 miljoen euro geschat.

Update: Volgens journalist Stefan Smet van Het Nieuwsblad is Elisha Owusu op weg naar de uitgang bij KAA Gent. De middenvelder is op de Europese lijst vervangen door Adewale Oladoye en normaal gezien had Owusu ook vorige week vrijdag de groepstraining moeten hervatten. Bordeaux wordt nadrukkelijk genoemd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie