OFFICIEEL: Onyekuru snuift weer andere lucht op, ditmaal is Griekenland bestemming

OFFICIEEL: Onyekuru snuift weer andere lucht op, ditmaal is Griekenland bestemming

27-07-2021 20:30 Laatste update: 27-07-2021 20:30
Super League (Griekenland) 3 Reacties

Henry Onyekuru is nog eigendom van AS Monaco, maar heeft daar geen toekomst meer. Afgelopen seizoen werd hij opnieuw verhuurd aan Galatasaray. Nu zou er echter een akkoord zijn over een transfer naar Olympiakos, zo melden Nigeriaanse media. 

Onyekuru mocht weg bij AS Monaco en was al een tijdje aan het onderhandelen met de Grieken. Nu is er een doorbraak, ook al waren verschillende teams uit Turkije ook geïnteresseerd. Galatasaray, de club die vorig jaar huurde, raakte er niet uit met AS Monaco.

Olympiakos werd afgelopen seizoen nog kampioen in Griekenland en speelt dus meer in de voorrondes van de Champions League. Het moet al beginnen in de tweede voorronde en speelt daarin tegen FC Neftchi uit Azerbeidzjan. In de heenwedstrijd konden de Grieken al winnen met 1-0.

In België is Onyekuru natuurlijk vooral bekend van bij Anderlecht, ook al kon hij daar niet helemaal doorbreken. Verder speelde hij ook nog bij Eupen.

Update 2/8: Na Nigeria, België, Frankrijk en Turkije gaat Onyekuru nu aan de slag in Griekenland. Olympiakos heeft de transfer van de Nigeriaanse aanvaller namelijk officieel aangekondigd. De oud-speler van Anderlecht en Eupen tekende een verbintenis tot medio 2025.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie