Breaking news

Ontzettend vroeg rood voor Al-Dakhil, maar geen record in Standard-Anderlecht

Mooi initiatief van OHL: steun slachtoffers overstromingen met wedstrijdshirts

Mooi initiatief van OHL: steun slachtoffers overstromingen met wedstrijdshirts

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 19:35ma 26-07-2021 om 19:35

Na speeldag 1 blijft OHL met een vrang gevoel achter. Het bleef steken op 1-1 tegen Zulte-Waregem, nadat OHL een halfuur met een man meer speelde. Maar dat voetbal de belangrijkste bijzaak is, en soms echt gewoon bijzaak is, weet men ook in Leuven. OHL steunt namelijk de slachtoffers van de overstromingen door wedstrijdshirts van te verkopen.

België wordt al geruime tijd geteisterd door hevige regenval en vooral in Wallonië vielen er slachtoffers. Vanuit alle hoeken van het land komen er steunacties voor de slachtoffers van de overstromingen en ook OHL steunt mee. Op haar officiële kanalen kondigde de Leuvense club maandag aan dat het de fans kunnen bieden op de wedstrijdshirts van de match tegen Zulte-Waregem en dat de winst ervan integraal naar de slachtoffers van de overstromingen gaat. 

OHL neemt het op speeldag 2 op tegen Cercle Brugge. OHL zal in Brugge een vier op zes proberen veilig stellen. Groen-Zwart zag haar eerste competitiewedstrijd tegen Beerschot gestaakt vanwege de hevige regenval.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws