Brüls maakt wereldgoal bij STVV: Ik heb er nog zo gemaakt, raar

Brüls maakt wereldgoal bij STVV: "Ik heb er nog zo gemaakt, raar"

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 15:30ma 26-07-2021 om 15:30

Christian Brüls zorgde zondag voor een driepunter bij STVV. Zijn volley van buiten de zestien besliste de wedstrijd tegen KAA Gent. Een prachtgoal, maar Brüls bleef er in zijn gekende stijl rustig onder. 

"Ik heb er nog zo gemaakt. Raar", lacht Brüls bij Het Belang Van Limburg. "Mijn opa zei altijd: 'als je niet probeert van buiten de zestien, kan het ook niet lukken'. Sindsdien ben ik altijd blijven proberen en het is me wel vaker gelukt."

Brüls wil de focus wel verleggen naar de hele ploeg. "Hoe de bal erin gaat, maakt uiteindelijk niet uit. Alle pluimen moeten immers niet op mijn hoed steken. Het is de ploeg die de zege heeft binnengehaald. Terwijl niemand ons een kans gaf. We zijn blijven knokken, vuile meters blijven maken tot diep in blessuretijd. Het is normaal dat iedereen oordeelt dat deze zege onverhoopt was. Nu is het zaak om verder te blijven werken. Eén wedstrijd betekent immers niets."

Zaterdag kan Brüls het misschien nog een keer proberen. Dan gaat STVV op bezoek bij Sporting Charleroi, dat op de eerste speeldag van KV Oostende won met 0-3.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws