Standard krijgt nog eens meevaller: trouwe partner breit vervolg aan samenwerking

Standard krijgt nog eens meevaller: trouwe partner breit vervolg aan samenwerking

13-07-2021 10:17
1

Standard Luik gaat financieel door bijzonder zwaar weer. Spelers verkopen lijkt de eerste opdracht om uit de malaise te geraken, maar ook sponsordeals zijn uiteraard van levensbelang. In dat opzicht brengt de club dinsdagochtend uitstekend nieuws naar buiten.

Het mag ook wel eens positief zijn, na alle kommer en kwel die de Luikenaars de voorbije maanden overspoeld heeft. Telecombedrijf VOO heeft dat echter niet aan het hart laten komen. De operator verlengde namelijk haar verbintenis met Standard. Beide partners gaan way back, want in 1999 al zag hun samenwerking het levenslicht.

Met veel plezier breien beide partijen daar een vervolg aan. VOO, dat in Brussel en Wallonië internet, tv en mobiele telefonie aanbiedt, zal daardoor ook komend seizoen een prominente plek innemen op de truitjes van Standard. Daarnaast krijgt het voldoende visibiliteit in het stadion en op allerlei evenementen.

Dat betekent ongetwijfeld een financiële opsteker voor de Rouches. De komende dagen komt daar naar alle waarschijnlijkheid nog een erg sappige appel voor de dorst bij, wanneer Internazionale Zinho Vanheusden terugkoopt voor zo'n zestien miljoen euro.