OFFICIEEL: KV Oostende verlengt contract Boonen en krijgt nieuwe LED boarding

OFFICIEEL: KV Oostende verlengt contract Boonen en krijgt nieuwe LED boarding

07-07-2021 13:19 Laatste update: 13:19

Nadat KV Oostende vorig seizoen zichzelf oversteeg en nipt naast een Play Off 1-ticket greep, zijn de Kustboys zich volop aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Naast de nieuwe LED boarding die rond het veld zal komen, kondigde KVO aan dat het contract van Indy Boonen verlengd wordt tot 2023. Zo is te zien op de officiële kanalen van de kustclub.

 Indy Boonen is een 22-jarige aanvallende middelvelder die ook op flanken uit de voeten kan. Als jeugdspeler kwam hij uit voor Manchester United en KRC Genk. Bij United brak hij niet door en KV Oostende haalde hem in 2018 als vrije speler terug naar België. Boonen kwam al 39 keer uit voor KVO en scoorde daarin drie keer. Afgelopen seizoen stond hij tien keer tussen de lijnen, maar tot echt veel speelminuten kwam Boonen niet.

Nieuwe LED boarding
Eerder al een nieuw logo, nu nieuwe panelen naast het veld, KV Oostende is volop bezig met vernieuwingen voor volgend seizoen. Vanaf september zal de kustclub voorzien worden van 180 lopende meter nieuwe LED boarding rond het veld. De sponsorpanalen in de Diaz Arena worden dus gemoderniseerd en dat omschrijft KVO als volgt: "Van Fred Flintstone naar moderne technologie."