KAA Gent toont sfeerbeelden van geanimeerde stage in Jupile

KAA Gent toont sfeerbeelden van geanimeerde stage in Jupile

01-07-2021 18:15
4

KAA Gent bereidt zich volop voor op het nieuwe seizoen. Gent was al bedrijvig op de transfermarkt, zo haalde het onder andere al Andrew Hjulsager, Gianni Bruno en Julien De Sart. Momenteel zijn de Buffalo’s op stage in het Luikse Jupile. Op haar officiële kanalen deelt Gent een filmpje van een af en toe niet zo rustige stage.

In het filmpje is te zien hoe de spelers van KAA Gent aan team building doen. Zo doen ze onder andere oefeningen met een brandweerslang, een deadride, spelen ze jenga en doen ze de nodige loop- en klimoefeningen. Ook is te zien hoe onder andere Sinan Bolat en Danijel Milicevic zich omvormen tot volleerde paracommando’s. Tot slot trekken de Buffalo’s de keuken in waar hun kookkunsten gekeurd worden door onder andere nieuw stafflid Nicolas Lombaerts.

Volgende wedstrijden
Op 3 juli speelt Gent als haar eerstvolgende wedstrijd. Dat is een oefenpartij tegen promovendus Union Saint-Gilloise. Daarna staan er met Sparta Rotterdam en FC Utrecht twee Nederlandse tegenstanders op het programma. Voordat KAA Gent haar eerste competitiewedstrijd tegen Sint-Truiden VV speelt, zijn eerst Sporting CP en SL Benfica nog aan de beurt in oefenwedstrijden.