Trots Gent is bevallen: 'Met deze wedstrijdshirts trekken we ten strijde!'

Trots Gent is bevallen: 'Met deze wedstrijdshirts trekken we ten strijde!'

30-06-2021 16:34
5

In navolging van enkele andere 1A-clubs heeft ook KAA Gent haar wedstrijdtruitjes voor het komende seizoen openbaar gemaakt. De Buffalo's brengen er drie in één klap en waren duidelijk tevreden over de meest recente modellen. De gloednieuwe shirts liggen namelijk in dezelfde lijn.

Vanzelfsprekend zal Gent het merendeel van haar wedstrijden afwerken in het blauw, de hoofdkleur van de club. Het thuistenue is dan ook overwegend blauw, met dunne witte lijntjes die horizontaal over de romp lopen. Op verplaatsing beschikt Gent nu al enkele jaren over een behoorlijk felle, gele outfit. Die blijft aan boord zonder al te veel wijzigingen.

Tot slot heeft Gent ook nog een derde truitje onthuld. Dat is hoofdzakelijk wit, met een eenvoudige, verticale, blauwe lijn van nek tot navel. In de eerstvolgende oefenduels zullen de Buffalo's hun kersverse kledij voor het eerst dragen. Overigens kunnen geïnteresseerde supporters zich vanaf donderdag op de clubshop storten; dan zijn de outfits immers te verkrijgen.