Wie volgt D'Onofrio op bij Antwerp? We gaan niet zomaar iemand pakken

Wie volgt D'Onofrio op bij Antwerp? "We gaan niet zomaar iemand pakken"

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 07:15za 19-06-2021 om 07:15

Royal Antwerp FC was de voorbije dagen bijzonder actief op de transfermarkt. Zo haalde  The Great Old Michael Frey, Bjorn Engels en Jelle Bataille in huis. En dat terwijl Antwerp nog volop op zoek is naar een opvolger voor Luciano D’Onofrio.

Op de Bosuil nemen ze hun tijd in de zoektocht naar een nieuwe sportieve baas. "Het had zeker al gekund dat er een nieuwe sportief directeur stond. Maar het is geen makkelijke functie, zeker niet omdat je iemand moet vervangen die in een boegbeeld is in het Belgisch en Europees voetbal. We moeten ook iemand vinden die in ons team past", vertelt Sven Jaecques, general secretary bij Antwerp, in Gazet van Antwerpen.

"Ik mag zeggen dat we wekelijks met twee à drie mensen spreken, maar we gaan niet zomaar iemand pakken, het moet de juiste persoon zijn. We nemen onze tijd. Het was wel belangrijk dat we – gezien de korte vakantie, zoals altijd in België – snel een coach aanstelden. Dat is ons gelukt", besluit hij.

Onlangs stelde Antwerp met Brian Priske een oude bekende aan als nieuwe hoofdtrainer, nadat beslist werd om niet verder te gaan met Frank Vercauteren. De komende weken wordt er nog meer transferbeweging verwacht op de Bosuil.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Doet Antwerp komend seizoen mee voor de titel?

Ja
70%
Nee
30%
(273 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws