Denayer kan na het EK transfer versieren: Aanbiedingen van grote ploegen

Denayer kan na het EK transfer versieren: "Aanbiedingen van grote ploegen"

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 09:30wo 16-06-2021 om 09:30

Jason Denayer begon tegen Rusland nog op de bank, maar tegen Denemarken kiest Roberto Martinez mogelijk wel voor de verdediger van Olympique Lyon. Op het EK hoopt de Rode Duivel zich dan ook in de kijker te spelen met het oog op – wie weet – een transfer.

Jesse De Preter, de zaakwaarnemer van Denayer, liet zich uit over een mogelijk vertrek bij Lyon. "Denayer krijgt aanbiedingen van grote ploegen, maar staat bij Lyon, ook een ploeg van hoog niveau, nog een jaar onder contract. Hij heeft alle kaarten in handen", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Goede prestaties op het EK kunnen de interesse alleen nog maar doen aanwakkeren, dat beseft ook De Preter. "Als je wordt beschouwd als de beste centrale verdediger in de Ligue 1 kan je op aanbiedingen wachten, ze in alle rust analyseren en uiteindelijk ook weigeren als je denkt dat je leven in Lyon interessanter is."

Lyon heeft al aangegeven binnenkort samen te zitten met Denayer. Indien een contractverlenging niet mogelijk is, zal er wellicht geopteerd worden voor een transfer. SSC Napoli werd reeds gelinkt aan de Rode Duivel, maar concreet werd die belangstelling vooralsnog niet.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Waar zie je Denayer tot zijn recht komen?

Serie A
35%
Premier League
37%
Primera Division
12%
Bundesliga
16%
(75 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws