Eerstdaags doorbraak Lokonga? ‘Anderlecht wil gegarandeerd 20 miljoen euro’

Eerstdaags doorbraak Lokonga? ‘Anderlecht wil gegarandeerd 20 miljoen euro’

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 07:00di 15-06-2021 om 07:00

Laatste update: maandag 28 juni 2021 om 08:28ma 28-06-2021 om 08:28

Volgens Het Laatste Nieuws heeft RSC Anderlecht het eerste miljoenenbod van Arsenal op Sambi Lokonga geweigerd. Het zou gaan om een bedrag rond de vijftien miljoen euro.

De concrete aanbieding is niet geweten, maar men spreekt van een bod van meer dan vijftien miljoen euro inclusief bonussen. Waarschijnlijk gaat het om een laag basisbedrag en Anderlecht wil een gegarandeerd bedrag van minstens twintig miljoen euro.

Het bod werd dan ook geweigerd door paars-wit. Er zouden ook clubs uit Duitsland en Frankrijk geïnteresseerd zijn en Anderlecht hoopt dat die transferstrijd zal leiden tot meerdere (hogere) aanbiedingen. Lokonga zou intern hebben aangegeven een stap hogerop te willen.

Update: Niemand minder dan Bayern München volgt de situatie van Sambi Lokonga op de voet, aldus Het Laatste Nieuws. Bij Anderlecht zien ze het graag gebeuren, want de prijs wordt zo alleen maar opgedreven. 

Update: Niet alleen Arsenal en Bayern München hengelen achter Sambi Lokonga van RSC Anderlecht. Ook Atalanta en Sevilla zijn geïnteresseerd. Zijn broer Mpoku had echter mindere ervaringen bij Cagliari en Verona en daarom wil Lokonga liever niet naar Italië. Zijn voorkeur gaat uit naar Arsenal of Sevilla, dat meldt Het Nieuwsblad.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat er eerstdaags een doorbraak wordt verwacht in verband met de transfer van Sambi Lokonga naar Arsenal. Een eerste bod van 14 miljoen euro plus drie miljoen euro aan bonussen werd geweigerd. Anderlecht wil gegarandeerd 20 miljoen euro vangen. Lokonga zou persoonlijk al rond zijn met Arsenal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws