Mourinho ziet drie toppers bij Rode Duivels en nationale ploeg schitteren op EK

Mourinho ziet drie toppers bij Rode Duivels en nationale ploeg schitteren op EK

05-06-2021 18:00
7

Onze Rode Duivels beginnen binnenkort aan het EK en worden door velen gezien als mogelijke eindwinnaars van het toernooi. Ook José Mourinho ziet onze nationale ploeg hoog eindigen op het EK.

In eigen land zijn er steeds meer twijfels over onze Rode Duivels, maar in het buitenland lijkt men in de Belgische nationale ploeg te blijven geloven. Ook Mourinho. "Het is een team gevuld met goeie voetballers", zegt hij bij The Sun.

De Portugese trainer haalt drie spelers naar voren: Kevin De Bruyne, Youri Tielemans en Romelu Lukaku. "Bruyne heeft zich opgeworpen als een fantastische speler en de evolutie van Youri Tielemans is heel, héél goed geweest sinds hij naar de Premier League is gekomen", klinkt het.

Daarnaast ziet hij Lukaku een echte doelpuntenmaker geworden te zijn en heeft hij ook nog lof voor onze bondscoach, Roberto Martinez. "Ik denk dat hij er iets speciaals van kan maken", aldus Mourinho, die gelooft in eindwinst van onze Rode Duivels.

Toch beseft Mourinho ook dat het dit toernooi misschien wel de laatste kans is voor ons land en deze generatie. "Omdat veel spelers de perfecte leeftijd bereikt hebben om er iets van te maken. Ze zijn er alvast toe in staat", besluit hij.