UPDATE: Recordaantal abonnementen Club Brugge in voorrangsperiode

UPDATE: Recordaantal abonnementen Club Brugge in voorrangsperiode

31-05-2021 12:15 Laatste update: 01-06-2021 09:12
63

Bij Club Brugge is de voorrangsperiode voor abonnees zo goed als afgelopen. De huidige abonnees hebben nog enkele uren om hun zitje voor volgend seizoen te verzekeren. Club laat weten dat al 16.500 supporters dat hebben gedaan. 

Club Brugge zorgde eind april even voor controverse. Het kondigde toen aan dat het nieuwe abonnement maar vijftien thuiswedstrijden zou garanderen. Als er vijf matchen of minder doorgaan zonder publiek komt er dus geen compensatie. Bovendien zijn de prijzen verhoogd. Het heeft de meeste fans echter niet tegengehouden om toch te verlengen. 

Ondanks de coronacrisis heeft Club vorig seizoen al zijn abonnementen verkocht, in totaal 24.000 stuks. Gezien de huidige tussenstand is dat ook dit jaar weer goed mogelijk. De nieuwe landstitel voor Club én het uitzicht op matchen met supporters zijn daar niet vreemd aan.

Update: Club Brugge heeft op de clubwebsite laten weten dat 20.078 fans hun zitje voor volgend seizoen hebben verlengd. In een recordtijd wist het de kaap van 20.000 te bereiken en ook op businessvlak gaat het goed.