'Club Brugge is de club van mijn hart, enkel iets heel speciaals kan mij weghalen'

'Club Brugge is de club van mijn hart, enkel iets heel speciaals kan mij weghalen'

20-05-2021 23:20
12

De voorbije weken werd Philippe Clement meermaals gelinkt aan een vertrek bij Club Brugge. Na twee titels met Blauw-Zwart lijkt het moment voor een nieuwe uitdaging ook aangebroken. Maar vertrekt hij ook?

Clement heeft inmiddels drie titels op rij gepakt in ons land en is daarmee ook in de kijker gekomen van verschillende buitenlandse clubs. Een vertrek behoort naar verluidt tot de mogelijkheden, maar voor Clement hoeft dat niet. "Het is heel simpel, dit is de club van mijn hart", gaf hij aan bij Eleven Sports.

De trainer van Club Brugge gaf in het verleden al aan dat hij graag de "Ferguson van Club Brugge" zou willen worden. Dat lijkt ook zijn plan te blijven. Niet zomaar eender welke club kan Clement weglokken bij Blauw-Zwart. "Het zal iets heel speciaals moeten zijn om mij hier weg te krijgen", aldus Clement.

En ook Ruud Vormer lijkt een vertrek niet meteen te zien zitten van zijn coach. "Ja, wat moet hij ergens anders doen", lacht hij. "We spelen hier mooi voetbal, elk jaar Champions League, … gewoon blijven", is Vormer duidelijk.