'PEC Zwolle mag hopen op langer verblijf, Benson aast op vertrek bij Antwerp'

'PEC Zwolle mag hopen op langer verblijf, Benson aast op vertrek bij Antwerp'

20-05-2021 21:30 Laatste update: 21:34

Royal Antwerp FC staat voor een bijzonder drukke transferzomer waarin heel wat veranderingen gaan gebeuren. Lior Refaelov is al een zekere vertrekker en ook Didier Lamkel Zé lijkt andere oorden op te gaan zoeken. Daarnaast lijkt ook Manuel Benson van de loonlijst te gaan verdwijnen.

De recordtransfer van Antwerp, die The Great Old zo'n drie miljoen euro heeft gekost, wist nooit echt te overtuigen bij Antwerp en werd in januari van dit jaar dan ook verhuurd aan het PEC Zwolle. Daar heeft de flankaanvaller het zodanig naar zijn zin dat hij ook wil blijven.

Volgens het Nederlandse RTV Oost wil PEC Zwolle ook graag langer door met Benson en hoopt het de flankaanvaller een jaartje langer te kunnen huren. Daarnaast meldde Benson zich ook op een spelersvergadering voor volgend seizoen, erop wijzende dat hij hoopt op een langer avontuur bij de club. De deal is echter nog niet zeker.

Zo moet Antwerp nog steeds een akkoord vinden met PEC Zwolle en lijkt het Benson ook niet zomaar te laten gaan. Dit seizoen kwam Benson acht keer uit voor Antwerp en was hij goed voor één doelpunt. De flankaanvaller speelde ook dertien wedstrijden voor PEC Zwolle en heeft vier assists voor de Nederlandse club achter zijn naam staan.