Brugse fans moeten nog even geduld hebben: In augustus een groot feest

Brugse fans moeten nog even geduld hebben: "In augustus een groot feest"

19-05-2021 17:30
8

Club Brugge staat nu écht op een zucht van de titel. Nadat vorig jaar de titelviering al in het water viel door het coronavirus is de drang om te vieren bij de supporters ditmaal nog wat groter. Burgemeester Dirk De Fauw zal begrip tonen voor feestvierende supporters maar hoopt vooral op een groot feest in augustus.

Het kan Club Brugge bijna niet meer ontglippen. De Brugse supporters maken zich dan ook op voor een feestje. Met de geldende coronamaatregelen is dat uiteraard niet ideaal. De Fauw houdt dan ook zijn hart vast, maar belooft empathisch om te gaan met de supporters.

"Ik denk dat iedereen begrip kan hebben voor supporters die ene beetje willen vieren. De mensen hebben een uitlaatklep nodig. We gaan niet in het rond gooien met pv’s als supporters de spelersbus onthalen", aldus de burgemeester in Het Laatste Nieuws.

"Een echte titelviering, daar is het wel nog wat te vroeg voor. Vorig jaar werd Club al kampioen zonder viering. Twee jaar op rij zonder feest, dat zou een drama zijn. De bedoeling is dan ook om in augustus of september een groot feest te houden. Een dubbele viering, de supporters hebben dat verdiend", besluit een hoopvolle De Fauw