‘Anderlecht en Verbeke maken lijstje op voor komende transferperiode’

‘Anderlecht en Verbeke maken lijstje op voor komende transferperiode’

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 08:28di 18-05-2021 om 08:28

RSC Anderlecht kijkt al volop naar volgend seizoen en Peter Verbeke is dan ook bezig om de komende transferperiode te laten slagen. Het Laatste Nieuws brengt een transferlijstje naar buiten.

Een van de vragen op dat lijstje is de toekomst van Matt Miazga bij paars-wit. De verdediger wordt momenteel gehuurd van Chelsea zonder aankoopoptie. Anderlecht zou wel een poging willen doen om hem te houden. Het zal dan echter wel om een definitieve transfer moeten gaan want Miazga ligt tot 2022 onder contract bij Chelsea.

Een volgend vraagstuk is Lukas Nmecha. De aanvalsleider is eveneens een huurling en Manchester City hoopt flink te cashen op de Duitser. Verbeke heeft Nmecha echter aangeduid als prioriteit en Anderlecht zal er alles aan doen om de aanvaller in het Astridpark te houden.

Anderlecht is ook op zoek naar een concurrent voor Bogdan Mykhaylichenko. De Oekraïner is de enige echte linksback in de selectie dus een back-up zou geen overbodige luxe zijn voor coach Vincent Kompany. De Argentijn Gabriel Rojos van San Lorenzo werd al genoemd, maar de entourage zou dat hebben ontkend.

Als laatste moeten alle huurlingen worden geëvalueerd. De aankoopoptie van Majeed Ashimeru zal waarschijnlijk worden gelicht en ook Bruun Larsen zou volgend seizoen nog te zien kunnen zijn bij Anderlecht. Paul Mukairu (Antalyaspor) blijft normaal niet en Abdoulay Diaby (Sporting Lissabon) is een twijgelgeval.

Michel Vlap, Peter Zulj, Mustapha Bundu Bubacarr Sanneh, Ognjen Vranjes en Zakaria Bakkali staan onder contract bij Anderlecht, maar kunnen ook op huurbasis niet veel potten breken. Er wordt verwacht dat zij binnenkort zullen terugkeren bij de club, maar geen nieuwe kans zullen krijgen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws