Engels gelinkt aan Antwerp en Club Brugge, maar ziet hij terugkeer ook zitten?

Engels gelinkt aan Antwerp en Club Brugge, maar ziet hij terugkeer ook zitten?

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 20:45vr 14-05-2021 om 20:45

Björn Engels maakte in de zomer van 2019 zijn droom waar en versierde een transfer naar Engeland, waar hij zou uitkomen voor Aston Villa. Na een goed eerste seizoen komt hij echter niet meer aan de bak bij de Engelse club. Er wordt dus hevig gespeculeerd over zijn toekomst. Ligt die in België?

Engels kwam dit seizoen tot dusver nog geen enkele keer uit voor Aston Villa en de Engelse club zou ook niet weigerachtig staan tegenover een vertrek. De verdediger werd al gelinkt aan ondere andere Club Brugge en Royal Antwerp, maar voor Engels hoeft een vertrek niet. "We zijn hier gelukkig, dus het is niet zo dat ik absoluut weg wil", klinkt het in De Krant van West-Vlaanderen.

Toch beseft Engels dat er wat moet veranderen en hij aan speelminuten moet komen. "Als dat volgend seizoen niet verandert, zal ik op zoek moeten gaan naar waar ik die elders kan vinden", geeft de verdediger nog aan.

Club Brugge
Inmiddels wordt er al gespeculeerd over een terugkeer naar België. "Maar op dit moment is er alleszins niets concreets", weet Engels te vertellen. Al sluit de familieman het na een coronajaar ook niet uit. "Maar dan moet het volledige plaatje kloppen."

Antwerp werd al gelinkt aan Engels, maar vooral Club Brugge zou een optie zijn. Engels vertrok er nochtans onder niet al te beste omstandigheden, al is dat inmiddels helemaal uitgepraat met het huidige bestuur. En dat zou ook zijn toekomst kunnen bepalen. "Ik sluit zeker niet uit dat ik ooit nog voor Club kan voetballen", aldus Engels.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws