Geen drie zonder vier, extra huiswerk voor Verbeke bij Anderlecht

Geen drie zonder vier, extra huiswerk voor Verbeke bij Anderlecht

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 12:44do 13-05-2021 om 12:44

RSC Anderlecht stuurde dit seizoen heel wat van haar zonen uit. Een van die jongens was Aristota Nkake. De middenvelder keert dra terug naar het Lotto Park.

De voorbije maanden speelde Nkaka op huurbasis voor SC Paderborn 07. In de Duitse Tweede Klasse kon de middenvelder zijn stempel niet drukken. Hij speelde amper in 11 duels mee, waarin hij net geen 500 speelminuten verzamelde. Volgens Westfalen-blatt zwaait Paderborn zondag naar haar laatste wedstrijd Nkaka uit.

Nkaka kwam destijds samen met Marc Coucke en Luc Devroe mee van KV Oostende naar Anderlecht. In Brussel kon de speler nooit in de ploeg komen. Anderlecht stuurde hem eerder al naar het Spaanse UD Almería Ook dat werd geen succes.

Bij Anderlecht heeft Nkaka nog een contract tot de zomer van 2023. Toch is de kans quasi nihil dat hij nog een toekomst heeft in het Lotto Park.

Vier huurlingen terug
Nkaka is niet de eerste huurling, die terugkeert naar Brussel. Peter Verbeke moet ook een nieuwe oplossing vinden voor Ognjen Vranjes (verhuurd aan Charleroi), Jevhen Makarenko (verhuurd aan KV Kortrijk) en Antoine Colassin (verhuurd aan Zulte Waregem).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws