Lamkel Zé blijft fratsen uithalen: 'Korte trainingen, Playstation in perszaal'

Lamkel Zé blijft fratsen uithalen: 'Korte trainingen, Playstation in perszaal'

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 22:00wo 12-05-2021 om 22:00

Royal Antwerp FC doet dit seizoen geen beroep meer op Lior Refaelov. De Israëliër werd buitenspel gezet nadat bekend raakte dat hij een contract bij RSC Anderlecht had getekend. De spelersgroep lijkt echter niet zo tevreden geweest te zijn met die beslissing.

Volgens Sport/Voetbalmagazine kon men zich binnen de spelersgroep van Antwerp bijzonder moeilijk met de beslissing van het bestuur vinden. Vooral omdat Didier Lamkel Zé steevast vergeven wordt en nog steeds met de A-kern mag trainen en spelen.

Bij zijn terugkeer na het incident met het Anderlecht-truitje werd Lamkel Zé nog een social media-verbod opgelegd, maar daar heeft hij al lang zijn laars aan getrapt. Het weekblad meldt dat het zelfs nog een stapje verder gaat met de Kameroener. Lamkel Zé blijkt enkel te trainen zoals het hem uitkomt, geregeld zelfs voor het einde van de training al is vertrokken, te laat komt bij het ontbijt en de perszaal van de Bosuil gebruikt om op zijn PlayStation te spelen. Een deel van zijn ploegmaats zijn hem naar verluidt al langer beu en zeggen inmiddels geen woord meer tegen hem.

Toch wordt Lamkel Zé nog steeds een hand boven het hoofd gehouden. De Kameroener blijft een belangrijk onderdeel in de plannen van Frank Vercauteren en toonde zich op het veld al een meerwaarde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws