Buitenlandse media genadeloos: ‘Zidane maakte de foute keuze met Hazard’

Buitenlandse media genadeloos: ‘Zidane maakte de foute keuze met Hazard’

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 08:45do 06-05-2021 om 08:45

Laatste update: donderdag 6 mei 2021 om 16:00do 06-05-2021 om 16:00

Eden Hazard en Thibaut Courtois werden met Real Madrid door Chelsea in de Champions League uitgeschakeld. De buitenlandse media waren vooral snoeihard voor Hazard die geen potten kon breken tegen zijn ex-club.

Vooral Marca was niet mals voor de Rode Duivel. ‘Hazard en Sergio Ramos verdienden het niet om te spelen. Zidane maakte de foute keuze en beiden waren niet klaar voor de halve finale. Vanaf de eerste minuut liet Hazard zien dat hij een gebrek aan matchritme heeft. Hij is nog ver verwijderd van de topper die hij ooit was. Ook in zijn tweede seizoen kan hij het verschil niet maken, een totale deceptie’, klinkt het hard.

Bij AS sprak hoofdredacteur Josep Pedrerol al over een vertrek: ‘Adios Hazard’, klinkt het op Twitter. Ook bij The Evening Standard kreeg Hazard de volle laag met een 4 op 10. ‘Hij was een schim van zichzelf en kon het tempi niet aan. Hij lijkt ver weg van zijn allerbeste vorm en Zidane nam een enorme gok door met hem te starten.’ Hazard werd uiteindelijk gewisseld en Real Madrid ging met 2-0 onderuit tegen Chelsea.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws