Niet alleen verschil tussen onze wedstrijden, maar zelfs ín onze wedstrijden

"Niet alleen verschil tussen onze wedstrijden, maar zelfs ín onze wedstrijden"

Gepubliceerd: zondag 2 mei 2021 om 21:35zo 02-05-2021 om 21:35

KV Mechelen en KAA Gent maakten er zondagmiddag een leuke voetbalpartij van. De buit werd onderling verdeeld met een 2-2 gelijkspel. KAA Gent haalde een 0-2 achterstand op in de tweede helft. Toch kon trainer Hein Vanhaezebrouck niet tevreden zijn over de wedstrijd.

KV Mechelen kwam in de eerste helft 0-2 op voorsprong dankzij doelpunten van Nikola Storm en Ferdy Druijf. 5 minuten in de tweede helft was de voorsprong voor de Kakkers alweg geveegd door Roman Yaremtchuk en Vadis Odjidja. Hein Vanhaezebrouck was niet tevreden over de eerste helft. "KV Mechelen gaf mer de indruk dat het er vol voor wou gaan en deze play-offs wou winnen. Het was mooi om te zien voor de supporters van Mechelen, maar pijnlijk voor de Gent-supporters. Na de rust hebben wij toch getoond dat we er ook voor willen gaan. Uiteindelijk hadden we deze match nog moeten winnen", aldus de trainer van KAA Gent na de wedstrijd. 

De tweede helft startte beter voor de Buffalo's, maar de wisselvalligheid is toch de rode draad doorheen het seizoen. En dat ziet ook Vanhaezebrouck. "Die wisselvalligheid zal er toch uit moeten als we eerste viool willen spelen in deze play-offs. Er is niet alleen verschil tussen onze wedstrijden, maar zelfs ín onze wedstrijden. Ik ben niet overtuigd dat dat de komende 5 matchen nog zal veranderen, want het is al te vaak gebeurd", aldus Vanhaezebrouck.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws