'Antwerp geeft zich niet gewonnen in strijd om Refaelov en lanceert tegenvoorstel'

'Antwerp geeft zich niet gewonnen in strijd om Refaelov en lanceert tegenvoorstel'

24-04-2021 07:17 Laatste update: 07:29
22

Een Gouden Schoen die uit zijn contract loopt, dat levert ongetwijfeld interesse op. Lior Refaelov kan het weten, want niemand minder dan RSC Anderlecht heeft een lijntje uitgegooid naar de spelmaker van Royal Antwerp FC. Stamnummer Eén is echter niet van plan om zich te laten doen.

De voorbije dagen geraakte al bekend dat Anderlecht een voorstel heeft gedaan richting Refaelov, die in Brussel een soort van 'jokerrol' zou moeten invullen. Blijkbaar vindt de regerende Gouden Schoen dat idee wel aantrekkelijk. De interesse van paars-wit heeft er alvast voor gezorgd dat Antwerp wakker geschoten is. Volgens Het Laatste Nieuws heeft The Great Old Refaelov een tegenvoorstel gedaan.

Nu is het aan de Israëliër om te bepalen welke van de twee opties hem het meest bekoort. Naar verluidt zou Anderlecht op dit moment een streepje voor hebben, maar Antwerp kan haar aanbod natuurlijk steeds verbeteren. Na zijn eerdere succesjaren bij Club Brugge zou een overstap naar Anderlecht toch nog steeds een gevoelig thema blijven, blijkt uit reacties uit het Brugse kamp.

Onder de huidige omstandigheden loopt Refaelov volgende zomer uit zijn overeenkomst op de Bosuil, net als Dieumerci Mbokani overigens. Sportief directeur Luciano D'Onofrio staat erom bekend om lang te wachten met contractverlengingen.