Opvallend: 'Bookmaker ziet Club Brugge niet meer falen en betaalt gokkers al uit'

Opvallend: 'Bookmaker ziet Club Brugge niet meer falen en betaalt gokkers al uit'

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 14:27wo 21-04-2021 om 14:27

Laatste update: woensdag 21 april 2021 om 14:37wo 21-04-2021 om 14:37

Club Brugge duikt de Play-Offs in met acht gehalveerde punten voorsprong op eerste achtervolger Royal Antwerp FC. Die marge klinkt comfortabel in de oren, al moet Blauw-Zwart het natuurlijk nog altijd waarmaken. Met die laatste stelling is bookmaker Bingoal het blijkbaar niet eens. Zij beschouwen Club al kampioen en betalen hun gokkers bijgevolg al uit.

Bingoal zal nog voor de start van de Play-Offs werk maken van de uitbetaling van mensen die de voorbije maanden ingezet hebben op een nieuwe landstitel van Club Brugge. Nochtans staan er dus nog zes lastige duels op het programma, waarin de West-Vlamingen in principe nog simpelweg de titel kunnen verspelen.

Bingoal gelooft daar echter niet in. Om haar standpunt te staven, somt het gokkantoor verschillende redenen op. Zo telt Club zoals gezegd een ruime bonus en werd de winnaar van de reguliere competitie in acht van de voorbije elf edities ook de uiteindelijke kampioen. Daarnaast wijst Bingoal op het fantastische uitrapport van Blauw-Zwart, met 39 op 51, en haar kracht op spelhervattingen. 

Volgens de bookmaker is het onmogelijk, maar wat als Club Brugge nu tóch geen kampioen wordt? Dan zal Bingoal dubbel moeten betalen. De mensen die hadden ingezet op Club behouden uiteraard hun uitbetaalde winst, maar daarbovenop zal ook gedokt moeten worden aan gokkers die Antwerp, KRC Genk of Anderlecht hadden voorspeld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws