Mignolet over EK-kansen Rode Duivels en Courtois: “Ik ken mijn plaats”

Mignolet over EK-kansen Rode Duivels en Courtois: “Ik ken mijn plaats”

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 08:28za 17-04-2021 om 08:28

Simon Mignolet moet al jaren tevreden zijn met een reserverol bij de Rode Duivels. Thibaut Courtois keept op een ontzettend hoog niveau, dat ziet ook de doelman van Club Brugge.

Tegenover Het Belang van Limburg laat Mignolet zich uit over zijn geringe speelminuten bij de Rode Duivels. “Ik heb onlangs mijn 30ste cap gepakt en daar ben ik fier op. Thibaut speelt op een ongelooflijk hoog niveau bij Real Madrid en de Rode Duivels. Ik zie elke kans die ik krijg als een geschenk uit de hemel. Ook nu zal ik helpen om Thibaut op een goed niveau aan het EK te laten starten. Wat dan voor mij persoonlijk volgt, zien we wel. Ik ken mijn plaats.”

Mignolet denkt nog niet aan het WK van 2022. “Dat is nog ver weg, dus daar ben ik op dit moment niet mee bezig. Laat ons eerst het EK maar spelen en goed afsluiten.” Wel behoren de Rode Duivels bij de (schaduw)favorieten van het EK. “Op een tornooi zijn er vele kandidaten om de eindzege te pakken. Favoriet is een verkeerd woord, die heb je alleen in een competitie. Als je het EK in competitievorm zou spelen, zou België misschien favoriet zijn. Op een tornooi niet, dan moet het allemaal meezitten.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws