Breaking news

"Kompany is eigenlijk te goed voor Anderlecht, maar hij moest ergens beginnen"

Beroep tegen stadion Cercle, ook slecht nieuws voor plannen van Club Brugge

Beroep tegen stadion Cercle, ook slecht nieuws voor plannen van Club Brugge

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 20:00vr 16-04-2021 om 20:00

Club Brugge leek samen met Cercle Brugge een nieuwe stap gezet te hebben in het stadiondossier, maar heeft toch alweer een nieuwe klap gegeven. Er is dan toch een klacht neergelegd omwille van de stadionplannen van Cercle Brugge.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat er beroep is aangetekend tegen de bouw van een voetbalstadion aan de Blankenbergse Steenweg, waar Cercle Brugge graag een voetbaltempel wil bouwen. “Het is om moedeloos van te worden", zegt schepen Franky Demon.

"Was er geen beroep getekend, dan kon er gewerkt worden richting een bouwaanvraag. In plaats daarvan is het nu terug naar af. Maar we zijn niet naïef, we wisten dat dit kon gebeuren: voor sommigen is het glas nooit halfvol. Het is om moedeloos van te worden", geeft hij aan.

Dat is slecht nieuws voor Cercle Brugge, dat een nieuw stadion wil bouwen. Maar ook voor Club Brugge. Zo gaf Cercle Brugge dat het Jan Breydel alleen wil verlaten als het zelf een oplossing vindt voor een eigen stadion. Gebeurt dat niet, zal het het Jan Breydelstadion niet verlaten en komt ook Club Brugge in de problemen met het eigen stadiondossier.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws