Vanhaezebrouck blikt terug: 'Als je wil concurreren met Club Brugge ...'

Vanhaezebrouck blikt terug: 'Als je wil concurreren met Club Brugge ...'

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 16:16vr 16-04-2021 om 16:16

KAA Gent kent een bijzonder matig seizoen en speelt tegen Zulte Waregem mogelijk al de laatste partij van dit jaar. Bij winst kunnen de Buffalo's zich wel nog kwalificeren voor Play-Off 2, al zal dat toch met een zure nasmaak zijn.

Kwalificatie voor Play-Off 2 zou namelijk niet meer dan een troostprijs zijn voor KAA Gent. “Het seizoen helemaal redden zondag, kan niet", geeft Hein Vanhaezebrouck aan bij Het Laatste Nieuws.

"Als je op voorhand zegt dat je wil concurreren met Club Brugge, kan je het seizoen niet redden door Play-Off 2 te halen. Wat je wél kan doen is tevreden zijn aan de finish door nog een Europees ticket te halen. Een geslaagd seizoen kan je dat echter niet noemen", is de coach van Gent duidelijk.

Zondag al voorbij?
De kans bestaat ook dat het seizoen zondag al voorbij is, na verlies of een gelijkspel tegen Essevee. "Een toernooi met de andere afvallers? Daar zou ik niet aan meedoen. Hoe gaan we dat dan noemen, Play-Off 3? We gaan die periode zo goed mogelijk invullen", klinkt het.

Als Gent wel wint, zitten een paar dagen verlof er ook in. "Er zal wel een beloning volgen, het is niet omdat het een slecht seizoen was, dat het geen lang seizoen was. Ook als we het niet halen zal er wel iets van rust zijn, maar minder uiteraard", aldus Vanhaezebrouck.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws