Donk beschuldigd van orgies: 'Heel vervelend, waarschijnlijk vanwege een filmpje'

Donk beschuldigd van orgies: 'Heel vervelend, waarschijnlijk vanwege een filmpje'

15-04-2021 23:44
9

Galatasaray en het kamp-Ryan Donk zijn onaangenaam verrast door een bizarre rel in Turkije. Voorzitter Mustafa Cengiz linkte de zwakke prestaties van zijn club aan de seksfeesten die de Nederlandse verdediger zou organiseren.

De 'verzonnen' uitspraken van Cengiz zijn door Turkse media volledig uit hun verband gerukt, reclameert Galatasaray. 'Het is op zijn minst immoreel om de president van Galatasaray zo in diskrediet te brengen met deze uitlatingen, die totaal niet realistisch zijn en zin voor zin vol laster zitten, tot de kop aan toe', luidt het statement van Galatasaray over de publicatie van Milliyet. Het Turkse medium is aangeklaagd door de grootmacht uit Istanbul.

Ook Winny Haatrecht, zaakwaarnemer van Donk (ex-Club Brugge), is onaangenaam verrast, zo laat hij weten aan De Telegraaf. "De voorzitter heeft in zijn emotie blijkbaar wat dingen geroepen na een slecht resultaat, maar die woorden zijn helemaal uit hun verband gerukt. Het is waarschijnlijk naar aanleiding van een filmpje dat in omloop is gekomen van een verjaardagsfeestje van een ploeggenoot van Ryan in een restaurant, waarop hij te zien is, terwijl een bandje de zaak binnenkomt met buikdanseressen erbij. Het is heel vervelend dat hij op deze manier hierin wordt betrokken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie