Anderlecht moest winnen, maar dat kon ik in hun spel niet herkennen

"Anderlecht moest winnen, maar dat kon ik in hun spel niet herkennen"

Gepubliceerd: donderdag 15 april 2021 om 12:15do 15-04-2021 om 12:15

Laatste update: donderdag 15 april 2021 om 12:16do 15-04-2021 om 12:16

Anderlecht kreeg afgelopen zondag heel wat lof na de felbevochten 2-1 zege tegen Club Brugge. Eddy Snelders zag het anders. Heel wat kijkers maken zich schuldig aan scorebordjournalistiek. 

"In de euforie na de zege werden de superlatieven bovengehaald voor Anderlecht. Er werd met punten naar de spelers gegooid, terwijl dit één van de minste wedstrijden was die ik paars-wit dit seizoen zag spelen", aldus Snelders bij De Witte Duivel

De zege kwam er eerder door geluk, vindt Snelders. "Anderlecht moest winnen, maar dat kon ik in hun spel niet herkennen. Er was geen dash, er waren geen leiders. Het speelde zeventig minuten als een verslagen ploeg. En dan twee flitsen en iedereen had geweldig gespeeld. Nmecha was zeer goed, maar dat ook voor andere spelers de superlatieven werden bovengehaald was op z'n minst overdreven."

Nu is Anderlecht wel quasi zeker van Play-Off 1. "Elke wedstrijd is anders, maar na wat STVV presteerde in de derby tegen Genk kan dat echter geen probleem zijn. Dan mag Peter Maes zijn spelers nog drie maanden vakantie ontnemen. Wat STVV vorig weekeinde presteerde, deed me aan een veredelde caféploeg denken. Maar goed, Anderlecht heeft het moeilijk tegen kleinere ploegen. Toch lijkt het me onwaarschijnlijk dat het zou verliezen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws