Het zware verhaal van Hrosovsky onder Wolf bij Genk: 'Niet trainen met de rest'

Het zware verhaal van Hrosovsky onder Wolf bij Genk: 'Niet trainen met de rest'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 08:00wo 14-04-2021 om 08:00

Na een moeilijk seizoensbegin is Patrik Hrosovsky weer een belangrijke pion bij KRC Genk. Onder Hannes Wolf kreeg hij geen kansen, maar daar is nu verandering in gekomen.

Makkelijk heeft Hrosovsky het ook niet gehad. "Dat ik hier in negentien maanden al aan mijn vierde hoofdtrainer toe ben. Dat is niet makkelijk, je elke keer weer aanpassen aan een nieuw systeem, want elke trainer legt andere accenten", zegt hij bij Sport/Voetbalmagazine.

"Hier veranderde na de titel veel, eerst in de zomer en vervolgens in de winter. Voor ons, nieuwe spelers, was het met al die veranderingen moeilijk om onze plek te vinden. Er was geen team meer. Ook Paul Onuachu had het daar moeilijk mee. Je ziet het verschil met nu", klinkt het.

Wolf
Vooral onder Hannes Wolf had de middenvelder het bijzonder moeilijk om zich door te zetten. "Toen de competitie startte, zat ik zelfs niet op de bank, maar op de tribune. De eerste twee matchen hield ik me gedeisd, zei niets. Na twee matchen ben ik naar Wolf gestapt en heb hem gevraagd of hij nog op mij rekende. Nee, was zijn antwoord", aldus Hrosovsky.

Hrosovsky raakte ook niet weg en kende verder een moeilijke periode. "We waren met 23 kernspelers, dus als er een partijtje elf tegen elf werd gespeeld, moest ik op een ander veld wat andere dingen doen met Michel Ribeiro, soms met Rubin Seigers die ook niet in aanmerking kwam. Maar ook in moeilijke tijden leer je bij", aldus Hrosovsky.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws