Anderlecht toont interesse in Mbokani en Refaelov, Boskamp begrijpt er niets van

Anderlecht toont interesse in Mbokani en Refaelov, Boskamp begrijpt er niets van

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 15:15wo 07-04-2021 om 15:15

Eerder deze week kwam het verbazende gerucht naar buiten dat RSC Anderlecht interesse toont in Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani. Het zou eraan denken om de twee ervaren mannen over te nemen van Royal Antwerp FC. Johan Boskamp zou die transfers alvast niet begrijpen.

"Juist ja, ze zijn transfervrij. Dan nog vind ik het moeilijk te geloven", vertelt hij in Gazet van Antwerpen. "Zo gooi je je principes overboord. Ze lopen met de jeugd te pronken en dan kom je met dit tweetal. Die haal je niet om op de bank te zetten, lijkt mij", geeft de Nederlander aan.

Refaelov wordt er 35, terwijl Mbokani dat al is. Volgens Boskamp zouden zij ook niet meteen grote aanwinsten zijn voor paars-wit. "Is het een meerwaarde voor die jonge gasten om plots ervaren spelers te gaan halen? Die jeugd deed het zondag toch niet slecht. Als je een van de twee haalt, moet hij écht in de ploeg passen en een voortrekkersrol op zich nemen", klinkt het.

"Mbokani kan een alternatief zijn voor Nmecha, maar dat is toch een beetje je eigen filosofie verwerpen. Ze hebben hem twee jaar geleden al gecontacteerd, denk ik. Dan hadden ze toen beter doorgeduwd", aldus Boskamp.

Inmiddels blijft het wachten op het duo een contractverlenging tekent bij Royal Antwerp FC. Alle partijen onderhandelden al met elkaar, maar een akkoord kwam er nog niet.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws