Waasland-Beveren doet vertrouwen op met ruime zege in oefengalop

25-03-2021 13:15 Laatste update: 13:22
2

Door de interlandbreak is er deze week geen voetbal in de Jupiler Pro League, maar Waasland-Beveren en Zulte-Waregem speelden donderdagmiddag wel een oefenmatch. De thuisploeg won die match met 4-1.

Voor Waasland-Beveren ziet de situatie er niet bepaald goed uit. Het staat allerlaatste in de Jupiler Pro League, zij het wel met een match minder gespeeld. De wedstrijd tegen STVV werd vorig weekend namelijk afgelast.

Coach Nicky Hayen wilde het ritme houden en zag de goals vlot binnenvliegen tegen Zulte Waregem. Na 25 minuten was het Heymans die doelman Bansen een eerste keer klopte. Net voor de pauze kon Frey ook de 2-0 maken. Dat was ook de ruststand.

Na de rust kregen we hetzelfde beeld. Sula maakte iets na het uur al de 3-0 en Heymans pikte nog zijn tweede goal mee voor 4-0. Dompé milderde in de slotfase nog tot 4-1. De volgende match van Waasland-Beveren staat gepland op 6 april. De match tegen STVV wordt dan ingehaald.