Vukovic sluit nieuwe Europese uitdaging niet uit: Houden alle opties open

Vukovic sluit nieuwe Europese uitdaging niet uit: "Houden alle opties open"

20-03-2021 23:30

KRC Genk maakte zaterdagochtend bekend dat Danny Vukovic de club verlaat en terugkeert naar zijn thuisland Australië. De ervaren doelman zal daar zijn vrouw bijstaan. Stoppen doet Vukovic echter nog niet met voetballen.

De vrouw van Vukovic staat op het punt om te bevallen en zit momenteel al in Australië. De doelman besloot daarom om KRC Genk nu al te verlaten en terug te keren naar zijn thuisland. Toch wil Vukovic blijven voetballen en zoekt hij naar een nieuwe club.

Zijn makelaar Mikkel Beck bevestigt alvast dat de zoektocht is begonnen. Mogelijk blijft Vukovic ook niet in Australië. "Maar we zullen wel onze tijd nemen om een nieuwe club te vinden. Momenteel houden we alle opties open. Het kan terug Europa worden, maar ook het Midden-Oosten, Azië of Australië. Danny wou komende zomer sowieso al een nieuwe uitdaging", klinkt het bij The World Game.

De bijna 36-jarige Vukovic is ook nog steeds ambitieus en wil zeker nog doorgaan tot en met het WK van 2022. De sluitpost hoopt op dat toernooi nog actief te kunnen zijn met zijn land.