Dost is verheugd bij Club Brugge: Hij viel sowieso fantastisch in

Dost is verheugd bij Club Brugge: "Hij viel sowieso fantastisch in"

16-03-2021 13:00
1

Bas Dost is helemaal terug bij Club Brugge. Hij scoorde twee goals in de 0-4 tegen KAA Gent, al geeft hij wel toe dat de eerste helft van Club heel slecht was.

"Ik heb niet genoten van de eerste helft, die was niet goed", benadrukt hij op de officiële website. "Ik genoot wel al tijdens de warming-up omdat ik niet verwacht had dat ik deze wedstrijd zou halen."

Dost vreesde dat hij nog last ging hebben van zijn blessure. "De medische staf heeft echt goed werk geleverd, die hebben er alles aan gedaan om mij fit te krijgen. Ikzelf had er niet alle vertrouwen in. Dat heb je als speler, dan voel je nog wat. Maar ze zeiden: je moet door de pijn heen, dat lukt gewoon. Uiteindelijk blijkt dat dus ook de waarheid te zijn. Daar ben ik ze dankbaar voor. Als je dan terugkomt, twee doelpunten maakt en met 0-4 wint. Dan ben ik blij, ja."

Vooral de invallers maakten het verschil bij Club. "Charles viel sowieso fantastisch in. Dat vond ik heel duidelijk, dat op het moment dat hij erin stond, draaide die wedstrijd ook om. Ik vond ook de andere jongens die erin kwamen, Stefano en Mats, die brachten ook weer wat extra. Soms heb je dat nodig, dan zit je er niet lekker in en kunnen de nieuwe jongens dat extra elan geven. Dat was vandaag echt aan de orde."