Heynen verlengt contract bij KRC Genk en is duidelijk over ambities bij de club

Heynen verlengt contract bij KRC Genk en is duidelijk over ambities bij de club

11-03-2021 19:00
7

KRC Genk is erin geslaagd om Bryan Heynen langer aan de club te binden. De kapitein van Genk heeft zijn contract tot medio 2026 verlengd bij de club. Een overeenkomst waar hij bijzonder blij om is.

"Het was heel speciaal om dit contract te tekenen. Een heel leuk moment", begint Heynen op de livestream van KRC Genk. "Ik ben heel blij dat ik langer bij de club mag blijven, waar het allemaal voor mij is begonnen. Ik ben heel trots en blij dat er veel vertrouwen is vanuit de club en kijk alleen maar uit naar de toekomst", gaat Heynen verder.

Heynen krijgt nu de sleutels van Genk en moet de club aan nog meer prijzen helpen. "Daar zal ik ook mijn best voor doen. Ik wil de club aan prijzen helpen, dat is uiteraard een doel. Als je het één keer meemaakt, wil je het enkel nog maar meemaken."

Met de contractverlenging komt er ook een verlenging aan het verhaal van Heynen bij Genk, waar hij al sinds de jeugd voor uitkomt. "Als kleine jongen droomde ik ervan om gewoon in dit stadion te spelen. Daarna droomde ik van een kampioenschap. Dat heb ik allemaal verwezenlijkt, nu wil ik enkel nog maar meer."