Breaking news

KDB-loos Manchester City gaat verrassend onderuit tegen tienkoppig Leeds

Lazio-Torino gaat 'gewoon' door ondanks het ontbreken van de bezoekende ploeg

Lazio-Torino gaat 'gewoon' door ondanks het ontbreken van de bezoekende ploeg

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 16:27di 02-03-2021 om 16:27

Opmerkelijk: Lazio-Torino gaat 'gewoon' door ondanks het ontbreken van de uitploeg. De bezoekers uit Torino zitten namelijk tot en met dinsdagavond in quarantaine na een corona-uitbraak en mogen van de lokale autoriteiten niet afreizen naar Rome.

Zeer opvallend, aangezien het competitieduel tegen Sassuolo van afgelopen vrijdag wél door de competitieleiding van het programma gehaald werd en verplaatst werd naar 17 maart. Vooralsnog heeft de Italiaanse competitie de wedstrijd Lazio-Torino, die dinsdagavond om 18.30 uur van start gaat, nog niet afgelast of uitgesteld, melden diverse Italiaanse media.

De Lega Serie A hoopt dat de wedstrijd tussen Lazio en Torino alsnog door kan gaan omdat de competitie vanwege corona kampt met een overvol speelschema. De lokale autoriteiten laten de selectie van Torino echter niet vertrekken naar Rome, waarna De Lega Serie A een spoedvergadering ingelast heeft. Thuisploeg Lazio heeft via de officiële kanalen ondertussen al zijn wedstrijdselectie bekend gemaakt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Serie A

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws