'Refaelov heeft drie voorstellen op zak, Antwerp blijft de kat uit de boom kijken'

'Refaelov heeft drie voorstellen op zak, Antwerp blijft de kat uit de boom kijken'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 08:15ma 01-03-2021 om 08:15

Lior Refaelov (34) is over vier maanden einde contract, maar toch hoorde de Gouden Schoen nog niks van Royal Antwerp FC. De Israëliër heeft echter verschillende aanbiedingen op zoek. Volgens Het Laatste Nieuws geraakt het geduld van Refaelov stilaan op.

Dit seizoen was Refaelov al zeer bepalend voor Antwerp. Zo bezorgde hij zijn team bekerwinst tegen Club Brugge, terwijl de 34-jarige spelmaker ook in de Europa League de grote blikvanger was met vijf doelpunten en vier assists. Over twee maanden wordt Refaelov dan wel 35 jaar, toch lijkt het bizar dat Antwerp hem zomaar laat vertrekken.

Intussen trekken steeds meer teams aan zijn mouw. Zo heeft Refaelov twee aanbiedingen uit de MLS op zak, terwijl ook Maccabi Haifa uit zijn thuisland interesse toont in zijn diensten. Refaelov wil echter vermijden dat hij net als Simen Juklerod naast de kern valt, aangezien voor een bijna 35-jarige speler enkele maanden zonder ritme nefast kan zijn.

Toch ziet het er naar uit dat Refaelov de komende weken een beslissing zal nemen over zijn toekomst, al hoop hij dat Antwerp op zijn minst snel met duidelijkheid komt over de verdere plannen op de Bosuil.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Denk jij dat Refaelov zal vertrekken bij Antwerp?

Ja
60%
Nee
40%
(448 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws