Antwerp geeft de moed nog niet op: Had Rangers beter verwacht

Antwerp geeft de moed nog niet op: "Had Rangers beter verwacht"

19-02-2021 20:00

Royal Antwerp FC raakte afgelopen donderdag niet voorbij Rangers FC en verloor met 3-4. Geen al te best resultaat met nog een wedstrijd in Schotland op het programma. Toch geeft men bij Antwerp de moed nog niet op.

"We weten dat het moeilijk wordt. Met 3-3 hadden we genoeg aan een 0-1-zege, nu moeten we al minstens twee keer scoren. Waarschijnlijk dríé keer, als je ervan uitgaat dat Rangers toch een doelpunt maakt", zegt Vercauteren in Gazet van Antwerpen.

Vercauteren geeft echter niet op. "Er liggen kansen, want verdedigend had ik Rangers toch beter verwacht. Het is ook gebleken dat zij te pakken zijn op stilstaande fases. We moeten er dus in blijven geloven", klinkt het.

Spelleiding
Vercauteren hoopt dan wel op betere scheidsrechters. "Er zat geen lijn in de arbitrage. Waarom Seck voor die handsbal nog een tweede gele kaart krijgt, snap ik niet. Hij trapt toch niemand aan of raakt de bal toch niet vrijwillig met zijn arm? Dat was geen goeie beslissing", aldus de coach.

Al weet Vercauteren ook dat Antwerp beter moest spelen. "We moeten toch nog een aantal dingen wegwerken… Er waren een aantal punten waarvan je zegt: Oeps. Dat moet beter. Maar de analyse maken we pas na onze match tegen STVV. Daar ligt de focus nu op", besluit hij.