Rangers met kopzorgen richting Antwerp: 'Enkele spelers op verboden feestje?

Rangers met kopzorgen richting Antwerp: 'Enkele spelers op verboden feestje?"

15-02-2021 21:48
2

Donderdagavond staat Royal Antwerp in de 16e finales van de Europa League. The Great Old neemt het in de heenwedstrijd in eigen huis op tegen FC Rangers. De ploeg uit Schotland trekt met kopzorgen richting België want volgens enkele bronnen waren er enkele spelers aanwezig op een lockdownfeestje.

De Rangers worden donderdag op de Bosuil verwacht voor de heenwedstrijd van de zestiende finales in de Europa League. De terugwedstrijd vindt een week later plaats in Glasgow. De Rangers zijn in eigen land op weg naar een eerste landstitel sinds 2011. De voorsprong op eerste achtervolger Celtic bedraagt achttien punten.

Royal Antwerp FC is dus maar beter op zijn hoede voor de Rangers, maar Antwerp kan er misschien wel op rekenen dat de Rangers niet op volle sterkte aanwezig zullen zijn. Want volgens de Schotse pers zouden er spelers van de Rangers aanwezig waren op een lockdownfeestje, dat werd stilgelegd door de Schotse politie. De Rangers reageerden met een kort statement “zich bewust te zijn van een vermeend incident”. Het bevestigde ook een intern onderzoek te zijn gestart.