Carrasco oogst lof van zijn trainer Simeone: Ik weet hoe hard ze gewerkt hebben

Carrasco oogst lof van zijn trainer Simeone: "Ik weet hoe hard ze gewerkt hebben"

14-02-2021 11:10

Atlético Madrid won zaterdagavond hun wedstrijd tegen Granada. Het was een harde wedstrijd en de zege kregen ze niet zomaar cadeau, dankzij deze overwinning blijven de Madrilenen autoritair aan de leiding in het klassement. Ze behouden een voorsprong van 8 punten op FC Barcelona en Real Madrid.

De troepen van trainer Diego Simeone konden vorige speeldag niet winnen waardoor het rechtstreekse concurrenten zag naderen. Zaterdagavond gingen ze wel met de drie punten aan de haal ondanks dat Atlético Madrid geteisterd wordt door blessures en het coronavirus hielden ze goed stand. 

Yannick Carrasco speelde zijn eerste match sinds zijn besmetting en kreeg daarvoor extra lof van zijn coach. "Het belangrijkste vandaag was het enthousiasme en de vechtlust van mijn spelers", zei Simeone. "Kijk naar Carrasco en Hermoso, zij hebben 14 dagen thuis gezeten zonder training. Weet je hoe moeilijk het dan is om terug te keren? Ik ben zelf besmet geweest met het coronavirus, ik weet hoe hard ze hebben moeten werken", liet Siemeone weten na afloop van de wedstrijd.

Simeone kon in Granada niet rekenen op João Felix, Thomas Lemar, Moussa Dembélé en Hector Herrera. Zij zitten allevier in quarantaine als gevolg van besmettingen.